Yoga i Aremark 2016

Fra høsten starter God Helhet opp yoga i Aremark

Yoga er så mangt og Hedda har vært igjennom mange forskjellige yoga former fra rolig yin yoga, sama yoga og mer over til power yoga og afrikansk yoga. Hun elsker og blande og mikse stilartene og liker en kreativ unevisningsform helst i sirkel hvor alles energi blir samlet rundt et rødt hjerte. Hun kaller hver timer for en Reise – og reien blir aldri den samme. Hun har utdannelse innen yogamassasje, det drypper ofte tips og veiledning inne selv-massasje og andre godsaker som gjør kroppen godt. Ingen klasser hos Hedda blir like! Det er alltid like spennende og oppdage nye sider ved seg selv 🙂

Hedda startet å undervise i dans som 14 åring, og har de siste 6 årene drevet sitt eget yoga studio i Lier.

Kom å kjenn yoga og hvor godt den gjør kroppen din. Du blir aldri for gammel til å praktisere yoga. På Hedda’s yoga klasser er det alt fra 15 til 80 åringer med.

Yoga

 

God Helhet ved Hedda Kortnes vil fra uke 34 starte opp yoga i storsalen på Furulund, Aremark.

 

Det vil bli kjørt to klasser med oppstart 24. August:

Kl 18.00- 19.30 Yoga og mindfulness

Dette er en time som passer godt for nybegynnere, så vel videregående. Du trenger ikke å være spesielt myk. Vi jobber mye med mindfulness – tilstedeværelse og det å være akkurat her og nå. Observere egen kropp og hvordan den fungerer, ta tak i egne grenser og høre etter på kroppen signaler. Det blir mye fokus på pust og pusteteknikker, fysiske yogaøvelser som tøyer og gir styrke. Hvordan få ro og energi. Det blir en gaidet meditasjons reise. Stort sett hele timen foregår liggende på matte.

Kl 20.00-21.30 Yoga

Dette er en klasse som passer godt for både kvinner og menn. Bli kjent med yogaens mangfold og muligheter. Vi praktiserer fysiske øvelser, pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Med yoga kan både kropp og sinn bli mykere, noe som igjen fører til økt velvære og trivsel. Fysisk styrke gir også mental styrke. Dette er en mellom time, hvor mye foregår stående. Timen vil utvikle seg i takt med utholdenheten i klassen og kursdeltakerne. Timen avsluttes med en gaidet meditativ reise. 

Kursene vil gå over 15 uker og avsluttes i uke 49

Etter hver time med yoga hos God Helhet vil det bli servert en hjemmelaget styrke drikk eller snack. Dette for å sette litt fokus på hvor viktig det er med mat, kosthold og det å styrke kroppen. «Man blir hva man spiser og drikker»
Små drypp i hverdagen er det beste om man ønsker en livsstilsendring.